Показать сообщение отдельно
Старый 19.02.2011, 17:11   #178
Defachka
Участник HR-Лиги
 
Регистрация: 17.02.2011
Сообщений: 24
Вы сказали Спасибо: 10
Поблагодарили 12 раз(а) в 7 сообщениях
По умолчанию

Меня интересует законно ли то , что пишет работадатель? Я читала акт проверки труд. инспек., где четко сказано, что меня при приеме на работу не ознакомили под подпись ни с обязанностями , ни с правами, ни с чем ПОД ПОДПИСЬ. Чем была нарушена ст. 29 КЗоТ. Я затребовала через суд мою должностную инструкцию с предприятия. Должностная инструкция была я ею руководствовалась на протяжении 13 месяцев работы. А Ответчик написал вот такой бред, т. к. ему не выгодно ее показывать (ДИ докажет нарушения моих прав предусмотренные Уголовным кодексом) Так что он ее скорее съест, чем покажет. :

"Стосовно надання посадовоъ інструкції , якою керувалася в період своєї роботи особа_1 надаємо свої пояснення:

КЗоТ не передбачає обов язкової норми щодо наявності на підприємстві посадових інструкцій. ПІ не організаційно-правовий документ внутрішнього використання, в якому визначаються трудова функція працівника, його права обов язки та відповідальність. Проте, ПІ необхідна як в інтересах роботодавця так і працівника, оскільки ефективність роботи підприємства багато в чому залежить від правильного розуміння працівниками своїх прав та обов язків.

Причина відсутності посадової інструкції пояснюється тим, що кількість працівників була не велика і будь-яке питання можно вирішити за допомогою особистих комунікацій, і потреби чітко прописувати функції по кожній посаді не виникало."
Defachka вне форума   Ответить с цитированием