Показать сообщение отдельно
Старый 03.12.2011, 00:07   #1
Генадий Матвеевич
Участник HR-Лиги
 
Регистрация: 23.11.2011
Сообщений: 19
Вы сказали Спасибо: 24
Поблагодарили 20 раз(а) в 10 сообщениях
По умолчанию Инспектор отдела кадров не выдает справку о работе на предприятии

Уважаемые форумчане, у бывшей сотрудницы проблема с получением справки о работе на бывшем предприятии.
Инспектор отдела кадров не выдает справку о работе, секретарь не приняла заявление, инспектор отдела кадров сказал что без письменного указания председателя правления не выдаст.
Я вот предложил ей написать заявление такого вида:


Голові правління
Публічного Акціонерного Товариства
«……………………………..»
…………………………………
…………………………………

Самсонова Ганна Михайлівна
яка проживає за адресою:
м. Київ-03179,
………………………..,
поштовий індекс ………………………..


ЗАЯВА-ЗАПИТ

На підставі «Статті 49. Видача довідки про роботу та заробітну плату», Кодекса законів про працю України: «Власник або уповноважений ним орган зобов'язаний видати працівникові на його вимогу довідку про його роботу на даному підприємстві, в установі, організації із зазначенням спеціальності, кваліфікації, посади, часу роботи».
Надати довідку Самсоновій Ганні Михайлівні, про роботу в Публічному Акціонерному Товаристві «……………………», м. Київ …….., Проспект Ватутина, ..... із зазначенням спеціальності, посади, часу роботи (прийому на посаду та звільнення з посади), на підставі частини 1 п.п. 2, статті 10 « Доступ до інформації про особу»: Кожна особа має право: доступу до інформації про неї, яка збирається та зберігається, та статті 20. «Строк розгляду запитів на інформацію» Закону України « Про доступ до публічної інформації»:
1. Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.»
Оформлену та завірену належним чином довідку направити на поштову адресу заявника не пізніше п’яти робочих днів з моменту отримання заяви-запиту, або надати особисто при пред"явлені паспорта.
«…..» грудня 2011 року ________ Самсонова Г. М.

Какие будут мнения?
Генадий Матвеевич вне форума   Ответить с цитированием