Показать сообщение отдельно
Старый 22.01.2008, 10:37   #56
missvesna
Участник HR-Лиги
 
Регистрация: 06.09.2007
Адрес: г. Киев
Сообщений: 12
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от esar
Я ці питання задаю не для того, щоб довести вам, що ви щось робите неправильно, а для того, щоб з'ясувати ці питання для себе. Може цей документ такий потрібний, що і мені буде доцільно взяти його на озброєння?
Шановна esar. Читаючи ваші повідомлення, можна зробити висновок, що ви знаходитесь на форумі не для того, щоб обмніюватись досвідом, а для того, щоб довести (тільки кому і навіщо : ), яка ви профі. Питання настільки пусті, що не хочеться витрачати час на відповіді. Ви маєте моє ICQ, коли будуть доречні питання - звертайтесь, залюбки відповім

Цитата:
Сообщение от ZuNa
Шановна missvesna Ви робите так, як вважаєте зручнішим для себе. А щодо подвійної роботи Вашого керівника, то це справді має місце: 1. Підписує наказ про прийняття/переведення/зміни умов праці... 2. Затверджує підписом Ваше "Заміщення посад".
Якщо Ви так робите і це всіх влаштовує, робіть на здоров"я, але не потрібно нав"язливо всім доводити, що саме Ви і Ваш керівник маєте рацію
Шановна/ий, я нікому нічого не нав'язувала і не збираюсь нічого подібного робити. Може на вашу думку, і штатний розпис зайвий на фірмі???? В чому полягає подвійна робота керівника??? Накази з особового складу і накази по підприємству з супроводжуючими його додатками - різні речі, навіть якщо вони десь і перегукуються.
Знаєте, якщо ви б були керівником, сумніваюсь, що ви були проти даних документів.
Відверто кажучи, вперче зустрічаю такий негативізм. Може слід нагадати, що форум - це обмін думками й досвідом, а не бажання показати, що ти най-най.... тим більше, я цього не бачу у ваших відповідях

Цитата:
Сообщение от hr@icm.com.ua
как правильно ввести в действие новое штатное расписание с изменением названий некоторых должностей и с изменением окладов.
Делается приказ по предприятию о внесении изменений в штатное расписание фирмы / о введении в действие штатного расписания в новой редакции / о введении в действие нового штатного расписания. В качестве приложений - новое, утверждённое руководителем, штатное расписание.

Последний раз редактировалось Мотя; 23.01.2012 в 10:06. Причина: Объединила посты
missvesna вне форума   Ответить с цитированием