Показать сообщение отдельно
Старый 02.09.2015, 10:04   #15
kadrovik05
Участник HR-Лиги
 
Регистрация: 01.08.2013
Сообщений: 26
Вы сказали Спасибо: 32
Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
По умолчанию

Дякую за відповідь.

Але ж ...
1. Відносно графіку:
Як правило і завжди КРУ (можливо це тільки у бюджетних установах?) перевіряють як раз в першу чергу графіки роботи зовнішних сумісників з метою встановити збігання робочого часу за основним місцем роботи і часу роботи за сумісництвом. У разі виявлення такого - припис на утримання зайве нарахованої заробітної плати працівнику.

2. Відносно надбавки:
Не всі зовнішні сумісники обізнані в порядку оплати праці і можуть не знати, що їм встановлюється такі надбавки, які залежать від стажу роботи.

3. Є ще досить багато інших прикладів мати додаткові деякі відомості про зовнішнього сумісника:
Наприклад, наявність у зовнішнього сумісника інвалідності впливає на кількість календарних днів щорічної відпустки, або наявність двох і більше дітей до 15-ти річного віку, дитини-інваліда, статус матері-одиначки впливають на можливість надання щорічної відпустки за бажанням працівника у зручний для нього час.
Копії всіх цих документів також не передбачені законодавством.

Тому мій обов'язок, як кадровика, взяти всі необхідні документи для забезпечення реалізації трудових, соціально-трудових відносин, відносин у сфері бухгалтерського та податкового обліку. І це все в інтересах працівника.
kadrovik05 вне форума   Ответить с цитированием